Bestel Proeftuin LOB en LEF Burgerschap voor schooljaar 2023-2024

Start het nieuwe schooljaar goed met onze lesmethodes Proeftuin LOB en LEF Burgerschap voor het voortgezet onderwijs. We maken het je graag zo makkelijk mogelijk en helpen je graag bij het samenstellen van het beste pakket voor jouw school.

Proeftuin LOB

Wij bieden drie pakketten aan: digitaal, werkboeken en een combipakket. Wil je eerst even proeven van onze lesmethodes? Vraag dan een gratis kick-off presentatie voor jouw team aan. Ook als je al bekend bent met Proeftuin, raden wij je aan nu alvast je teamlicentie aan te vragen en je in te schrijven voor een opfriscursus. Zo ben je voor aankomend schooljaar goed voorbereid en kun je direct aan de slag met Proeftuin LOB.

Proeftuin bestel je gemakkelijk bij bekende leveranciers of direct bij ons. Bestel je direct bij ons, dan ontvang je een aantrekkelijke korting! Levering is zo geregeld.

Wist je dat Proeftuin dit jaar een aantal updates heeft doorgevoerd, waaronder het persoonlijk profiel? Deze handige tool stelt je in staat om alle ontwikkelingen van je leerlingen gemakkelijk te volgen. Komend jaar worden er weer een aantal updates doorgevoerd, gebaseerd op de feedback van onze gebruikers.

 

De voordelen van Proeftuin op een rijtje:

  • Sluit aan op de doorlopende leerlijn
  • Actieve methode
  • Thematisch en flexibel
  • Jij kiest welke lesvorm past
  • Portfolio en profiel opbouw
  • Software werkt op alle devices

 

Bestel jouw Proeftuin pakket hier . Als je vragen hebt over Proeftuin of als je een (online) training of opfriscursus voor jouw school wil organiseren, laat het ons vooral weten.

 

 

NIEUW: LEF Burgerschap

Onze gloednieuwe burgerschapsmethode LEF is vanaf april 2023 al voor early adopters in het voortgezet onderwijs verkrijgbaar! Wil jij alvast kennismaken met onze nieuwe burgerschapsmethode? Dat kan! Kies een van deze opties    en we zorgen dat jij als eerste op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen.

Waarom jij LEF in jouw klas wil en wat deze methode precies voor jou inhoudt, lees je in deze blog   .

Lef Burgerschap is de meest complete burgerschapsmethode, waarin wij jou als docent in je kracht zetten en wij jouw leerlingen activeren om aan de slag gaan met thema’s die er echt toe doen.