ERVAAR PROEFTUIN BESTEL PROEFTUIN

Proeftuin thuiswerkpakket

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Voor sommige leerlingen betekent dit een hele nieuwe school, nieuwe klas of een jaar waarin het maken van keuzes centraal staat. Kortom; een spannende periode voor veel leerlingen. Hoe zorg je voor een succesvolle start? En hoe vul jij komend schooljaar effectief en waardevol in?

Hiervoor bieden wij opnieuw twee gratis digitale thema’s aan. Om leerlingen te motiveren, inspireren en verder te helpen bij de keuzes voor hun (studie)loopbaan. Bij deze thema’s ontwikkelen leerlingen loopbaancompetenties, 21-eeuwse vaardigheden en burgerschapscompetenties.

Hieronder vind je een aantal gratis thema’s die je kunt gebruiken voor jouw klas. Elk thema bevat genoeg materiaal voor vier lessen en opdrachten. Je kunt kiezen uit:

 • Dit ben ik (onderbouw):
  In dit thema maken leerlingen kennis met zichzelf en hun school. Ze leren zichzelf presenteren om zo een goede start te maken op hun nieuwe school. Dit is ook het uitgelezen moment om klassikale afspraken te maken, waar iedereen elkaar aan houdt. Erg handig tijdens mentorlessen.
 • Typisch jij! (bovenbouw):
  Best spannend, die bovenbouw. In dit thema leren leerlingen aangeven wat hen maakt tot wie ze zijn. Ook leren ze hun verwachtingen voor de bovenbouw te verwoorden en aangeven wat ervoor nodig is om zich prettig te voelen in een groep.

Vink hieronder aan van welke thema’s jij de werkbladen wilt ontvangen. Na de registratie nemen wij contact met je op en ontvang je 3 interactieve werkbladen om te verspreiden onder je leerlingen. Deze werkbladen zijn digitaal invulbaar. Zo kunnen jij en je leerlingen ondanks social distancing alsnog aan de slag.

Kies je online LOB-lessen

  Selecteer de gratis LOB-les waar jij werkbladen van wilt ontvangen: Goed PlanKies UitOnderzoekMindset

  Aanhef Dhr.Mevr.

  Hiermee ga ik akkood met de voorwaarden voor het gebruik van de gratis LOB-lessen.

  Vul deze code in: captcha

  Proeftuin is onderdeel van: