Jij kunt ons helpen!

Help jij ons mee de Innovatie Award van NOT 2023 te winnen?

Wij zijn met onze lesmethode Proeftuin LOB genomineerd door NOT – Nationale Onderwijstentoonstelling voor de publieksprijs én de juryprijs! Zo tof! En jij kunt ons helpen de publieksprijs te winnen door op ons te stemmen!

Ben jij ook zo enthousiast over onze lesmethode Proeftuin? Proeftuin bereidt jongeren voor op een stralende toekomst waarin zij een actieve rol innemen in de samenleving en op het werk. Dit doen wij door skills te bieden waar zij hun hele leven wat aan hebben. Skills die ze leren om met een frisse scherpe blik naar de wereld te kijken, die ze een flinke dosis lef meegeven en hen een tikje eigenwijs houdt. Wij leveren complete, innovatieve lesmethodes die met jou meebewegen.

 

Waarom Proeftuin?

Onze samenleving verandert snel. Jongeren staan steeds vroeger voor ingewikkelde keuzes: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar liggen kansen? Onze nieuwe innovatieve software geeft leerlingen de eigen regie in hun studieloopbaan én biedt de docenten alle mogelijkheden om leerlingen hier actief in te ondersteunen.

Proeftuin is ontwikkeld in samenwerking met docenten én leerlingen. Het lesmateriaal is hierdoor volledig afgestemd op de leefwereld van jongeren en het ontzorgen van docenten.  De variatie in lesactiviteiten in combinatie met het gebruikersgemak leidt tot actievere en uitdagendere lessen voor de leerlingen.

 

Benieuwd wat Proeftuin kan betekenen voor jou en jouw leerlingen? We vertellen je hier alles over de inhoud van Proeftuin, de thema’s en click and play.

Onze lesmethode Proeftuin LOB is genomineerd voor de NOT Innovatie Award en daar zijn we trots op!

Dankzij jouw stem maken wij kans op de Innovatie Award! En kunnen we nóg meer waardevolle lesmethodes ontwikkelen voor jou.

Stem hier op Proeftuin LOB: