Ontdek Proeftuin LOB

Proeftuin bereidt jongeren voor op een stralende toekomst waarin zij een actieve rol innemen in de samenleving en op het werk. Dit doen wij door skills te bieden waar zij hun hele leven wat aan hebben. Skills die ze leren om met een frisse scherpe blik naar de wereld te kijken, die ze een flinke dosis lef meegeven en hen een tikje eigenwijs houdt. Wij leveren complete, innovatieve lesmethodes die met jou meebewegen. Bekijk onze rondleiding hieronder en ontdek waarom Proeftuin Innovatief en vernieuwend is!

Innovatief en flexibel

Jongeren staan steeds vroeger voor ingewikkelde keuzes: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar liggen kansen? LOB speelt daarin een belangrijke rol. Leerlingen moeten er écht iets aan hebben, maar docenten ook. Om aan de wensen van beide te voldoen, is Proeftuin LOB digitaal ontwikkeld. De nieuwe innovatieve software geeft leerlingen de eigen regie in hun studieloopbaan én biedt de docenten alle mogelijkheden om leerlingen hier actief in te ondersteunen.

Proef zelf!

Nieuwsgierig geworden? Ervaar Proeftuin zelf en krijg 30 dagen volledig toegang tot al het materiaal. Klik op onderstaande link en vraag jouw wachtwoord aan, of meld je aan voor een vrijblijvende presentatie online of op locatie.