Jouw kijkje achter de schermen

Wat leuk dat je interesse hebt in het vernieuwde Proeftuin LOB! Mijn naam is Stijn, medeontwikkelaar en schrijver van Proeftuin. De komende tijd houd ik je hier op de hoogte over alle ontwikkelingen binnen Proeftuin LOB. Zo leid ik je rond door onze vernieuwde docenten- en leerlingenomgeving, vertel hoe je een online presentatie boekt en hoe jij je inschrijft voor onze aankomende vrijblijvende demonstraties in 2022.

Docenten- en decanenomgeving

Ontdek alle voordelen van de vernieuwde docentenomgeving van Proeftuin LOB. Bereid snel en eenvoudig lessen voor, behoud overzicht én versterk lessen met onze interactieve lespresentaties.

Leerlingenomgeving

Ontdek alle voordelen van onze vernieuwde leerlingenomgeving. Bouw een compleet loopbaanportfolio op.

Introductie Proeftuin LOB digitaal

Leren gaat sneller en beter als het leuk is. Jongeren moeten er écht iets aan hebben, maar docenten ook. Om aan de wensen van beide te voldoen, is Proeftuin LOB digitaal ontwikkeld. 

Vrijblijvende demonstratie

Klik op de afbeelding en schrijf je in voor de vrijblijvende demonstratie van Proeftuin LOB. Laat je inspireren: haal waardevolle input voor mentor- en decaangesprekken uit het portfolio én monitor snel en eenvoudig de voortgang van jouw leerlingen. Schrijf je hier voor de aankomende demonstratie:

Presentatie op maat

Liever een presentatie op maat voor jouw team? Dat kan! Druk op onderstaande knop en boek direct een presentatie op jouw school.

Bekijk Proeftuin Magazine

Bekijk via onderstaande afbeelding de digitale versie van het Proeftuin Magazine. Laat je inspireren door verhalen van docenten en leerlingen over LOB én Proeftuin in de klas!

Cover Proeftuin Magazine