ERVAAR PROEFTUIN BESTEL PROEFTUIN

Ervaar het vernieuwde Proeftuin LOB!

Ervaar Proeftuin voor een waardevolle invulling van LOB op jouw school. Met de proeflicentie krijg je volledig en vrijblijvend toegang tot de docentomgeving en 30 dagen toegang tot de leerlingomgeving van Proeftuin. Al het werk van jou en jouw leerlingen blijft bewaard voor wanneer je aan de slag gaat met onze volledige methode. Nu al volledig overstappen? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op en we helpen je graag verder.

Ben jij ook nieuwsgierig naar onze creatieve werkboeken? Kies dan van welk werkboek je een gratis beoordelingsexemplaar wilt ontvangen. Proeftuin bestaat uit vier werkboeken. Twee voor de onderbouw en twee voor de bovenbouw. Stel hieronder je testpakket samen en wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt.

Let op: Proeftuin bovenbouw is pas volledig digitaal beschikbaar vanaf schooljaar 2022-2023. Benieuwd? Neem contact op en we houden je op de hoogte!

Heb je behoefte aan een presentatie over Proeftuin LOB? Dat kan. Wij komen graag langs om onze complete LOB- én burgerschapsmethode op jouw school te presenteren.

    Ervaar Proeftuin digitaal: Ervaar Proeftuin leerlingErvaar Proeftuin docent/decaan

    Kies gratis beoordelingsexemplaar: Onderbouw boek deel 1Onderbouw boek deel 2Bovenbouw boek deel 1Bovenbouw boek deel 2

    Gratis: Proeftuin MagazinePresentatie bij jou op school of online

    Aanhef Dhr.Mevr.

    Niveau