ERVAAR PROEFTUIN BESTEL PROEFTUIN

Vraag proeftijd aan!

Ervaar Proeftuin digitaal voor een waardevolle invulling van LOB op jouw school. Met de proeflicentie krijg je 30 dagen volledig en vrijblijvend toegang tot de docentomgeving en de leerlingomgeving van Proeftuin. Nu al volledig overstappen? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact op en we helpen je graag verder.

Meer weten over proeftuin? Dat kan! Vraag een magazine aan of boek een vrijblijvende presentatie online of op locatie. Wij plannen graag een moment in om onze complete LOB methode aan jouw school te presenteren.

Proeftuin digitaal 30 dagen gratis

Bestel beoordelingsexemplaar

Ben jij ook nieuwsgierig naar onze creatieve werkboeken? Kies dan van welk werkboek je een beoordelingsexemplaar wilt ontvangen. Proeftuin bestaat uit vier werkboeken. Twee voor de onderbouw en twee voor de bovenbouw.

Uitsluitend voor docenten en decanen stellen wij de werkboeken van Proeftuin LOB beschikbaar tegen een gereduceerd tarief per boek. Stel je pakket samen via onderstaande knop en wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt.

Webinar: alles over Proeftuin
Alles weten over Proeftuin? Meld je dan aan voor ons webinar op 14 februari om 16.00 uur. We nemen je graag mee door onze hele omgeving en zorgen ervoor dat jij en jouw collega’s alles uit onze methode halen.